December 5-én megrendezésre kerülő Öko Zsibongón, ahova a Bio Mikulás is ellátogat nem csak finom, mentes, bio és paleo falatokat kóstolhatnak a vendégek, hanem Olimpikonokkal is találkozhatnak, mert a célalkotás minden ember számára fontos és már gyerekként is szükség van a támogatásra, a pozitív példaképekre, segítőkre! Olimpikonjaink kitartásuknak köszönhetően értek el csodás eredményeket, amiket meg is osztanak a látogatókkal!

Kik ők?

Gyenesei Leila, öttusázó és sífutó. 2006-ban a torinói téli olimpián sífutásban indult, 2008-ban pedig a nyári olimpián, ahol 24.-ként végzett Női egyéniben. 2008, 2009, 2010, 2012-ben Az év magyar öttusázója díjakat is elnyerte. 2011-ben pedig, Junior Príma díjas lett.

mikulas-olimpia1

 

Tóth Ildikó, vízilabdázó. Kétszeres olimpiai IV. helyezés (2012 és 2016.). Kétszeres Európai bajnok, III. helyezett (2012 és 2014). 2013-ban III. helyezett Világbajnoki címben. 2016-ban pedig, Európaibajnok. Klub csapataival számos Magyar Bajnoki és Magyar Kupa elsőségeket szerzett. Aktuális csapataival (Honvéd, UVSE) LEN kupát nyert kétszer. Bajnokok Ligájában, II. helyezést ért el. Játszott külföldön, egy évet Görögországban, kettőt pedig Olaszországban

mikulas-olimpia2

Nagy szeretettel várjuk a Látogatókat, kicsit és nagyokat egyaránt!

Találkozz Te is az Olimpikonokkal!

…Mert nálunk minden valódi! Még a Mikulás is zöld!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció:

www.biomikulas.hu

www.okozsibongo.hu