45 éves vagyok és 6 éve méhészkedem fő állásban.

Gyermekkori álmom volt, hogy egyszer majd méhekkel fogok foglalkozni, de az iskolák majd a munka, ami majdnem 20 évig Budapestre szólított úgyszólván akadályoztak ebben.

De 2015 decemberében ismét vidékre költöztem, és azonnal elkezdtem méhészeti tanulmányaimat.

2016 őszén sikeres Méhész szakmunkás vizsgát tettem, és a következő év tavaszán megvásároltam életem első öt méh családját.

Jelenleg kis családi gazdaságomban 70 termelő méh család van, akik a gondos gazdának, az ismert fajta mézeken kívül mára már elvehető mennyiségű propoliszt és méh viaszt is termelnek, amiből propolisz tinktúrát és méh viasz gyertyákat készítek.

A méhészetemnek egyenlőre még nincs Bio minősítése, de 2017 óta csak szerves savakkal-amik megtalálhatóak a mézben és az emberi szervezetben is, oxálsav,hangyasav- védekezem a méh kártevők ellen, ezért garantáltan bio minőségű termékeket kínálok a vevőim számára.

Egy év méhészkedés után rajöttem, hogy fontos a promóció és hogy a vásárlók megismerjék és később megtalálják a termékeimet, ezért saját tervezésű logóval ellátott mézes címkékkel értékesítem az általam termelt mézeket.

Egyik jelmondatom:

„Ajándékozz mézet, ajandékozz egészséget!”