• Gasztronómia
  • Kulináris élvezetek
  • Helyben sütött finomságok
  • „Ízkavalka” Szabi a Pékkel

Mind-mind a 7. Öko Zsibongón, március 27-én, 10-16 óra között a csodás Füvészkertben!
Gyere el Te is! Regisztrálj, biztosítd be a helyed!

izkavalka-az-oko-zsibongon1
Szabi a Pék kemencében, helyben sütött kenyérrel, pizzával tetézi a tavaszi illatok kavalkádját! A csillagászati tavasz margójára a Hold is sajtból készül és a hatalmas Holdat megpróbáljuk visszadobni az egész univerzumot behálózó csillagos égre. A virágok is kibújnak, ráadásul tavasszal a gombákat különleges módszerrel lehet „leszedni”! A gyerekek igazi tavaszi, természetközeli élményekben vehetnek részt az egészség-, és környezettudatos edukációs családi programon!

De a „nagyokra” is gondoltunk!

Őket várja a sok-sok finomság a hazai és nemzetközi termelők, manufaktúrák, kézművesek jóvoltából, melyeket meg lehet kóstolni, ízlelni és akár vásárolni, bio, mentes, mindenmentes, vegán, vegetáriuánus és húsimádó formában is!

izkavalka-az-oko-zsibongon2
Várunk benneteket! A 250 éves Füvészkert a város közepén igazi tavaszi hangulatot biztosít és a megújult „díszlete” nem csak a természetet borítja virágba, hanem a lelkedet is! Az esemény szabadtéren, biztonságos körülmények között kerül megrendezésre, élvezetes és minőségi program várja az egész családot!

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött!