Itt a farsang, áll a bál…

Óriási mulatsággal készülünk kicsiknek és nagyoknak! Hazai termelők finomságai, glutén-, laktóz-, cukor- és mindenmentes termékek kóstolója és vására várja a vendégeket február 27-én 10-16 óra között a Füvészkertben! A minden hónapban megújuló Öko Zsibongó izgalmas meglepetéseket tartogat a látogatói számára! A karneváli hangulatot a Madách Színház művészei garantálják!

FIGYELEM!
FELHÍVÁS!

Aki jelmezben érkezik, meglepetés ajándékot kap!

Lépj ki a komfortzónádból, játssz velünk a Füvészkert februári „díszletei” között. Szabadtéren, biztonságos körülmények között nyújtunk élvezetes és minőségi programot az egész család számára!

Lépj ki a természetbe!

Zsibongj velünk Te is Öko módra február 27-én!

Mert mi sem lehetne jobb, mint a város közepén a Füvészkertben élvezni a természet adta csodákat?! Igazi aktív és valódi program vár mindenkit, aki ellátogat az Öko Zsibongóba! A minden hónapban más arcát mutató, 250 éves Füvészkert pedig csodálatos díszletet ad az egészség- és környezettudatos edukációs programhoz. A sok-sok ismertető játék mellett rendkívüli szerepet játszik az is, hogy az eseményen a résztvevők az őstermelőkkel, termelőkkel és manufaktúrákkal találkozhatnak közvetlenül és válogathatnak a termékeikből. Középpontban a magyar-, bio- és kézművestermékek állnak. Programunkon vegetáriánus, vegán, mindenmentes és húsimádó vendégek is egyaránt megtalálják a csemegéjüket.

Várunk Téged is és családodat, barátaidat!

A részvétel díjmentes, előzetes regisztrációhoz kötött!
Regisztráció: www.okozsibongo.hu