Születésnapi buli a Városligetben? Igen!

Az anyukák pontosan emlékeznek rá, hogy a kisgyermekük érkezése előtti napokban, órákban mit csináltak. Hogy melyek voltak az utolsó simítások a közös életkezdet előtt. A bőrönd bepakolása, az apró ruhácskák behajtogatása a szekrénybe, apa és nagyapa instruálása a gyermekszoba berendezésekor. Aztán a nagy felismerés: kezdődik! Néhány nappal az Öko Zsibogó első születésnapja előtt hasonló nosztalgiával gondolnak vissza a szervezők a 2021-es kezdetekre.

Egy éves az Öko Zsibongó! 2

Ilyenkor javában folyt az előkészítő munka, s csak úgy, mint az édesanya az életadás hosszú órái előtt, úgy bízott és remélt a maroknyi lelkes szervezőbrigád, hogy valami csodálatos születhet, olyasvalami, ami nem alkalmakra, hanem akár egy örök életre szól.
Egy évvel ezelőtt jószándékból, tenni akarásból elindult valami. Egy olyan közösségi program, mely egészséges alternatívát kínált az étkezés, a szépítkezés és az élet minden olyan területén, ami nőknek, férfiaknak, gyermekeknek és családoknak fontos lehet. A finom ételekhez testet-lelket felemelő programok, és egy hónapról-hónapra bővülő közösség kapcsolódott. Így lett egy év alatt közös akarat és erőfeszítés által az Öko Zsibogó a város legnyüzsgőbb havi vására és környezettudatos bulija.
Igen, már egy év telt el! Hihetetlen, de egy évesek lettünk! Ennek tiszteletére pedig ünnepelni fogunk, úgy ahogy eddig még soha, hiszen a születésnapok mérföldköveket jelölnek, a hozzájuk kapcsolódó ünnepség pedig annak az örömnek a megnyilvánulása, amit a megtett út után él meg az ünnepelt és a hozzá közel álló emberek.

Egy éves az Öko Zsibongó! 3

Az Öko zsibogó első születésnapján a visszatérő vendégeinket, a zsibogást adó családokat és gyermekeket, a kiállítóinkat, a partnereinket és persze magának a rendezvényünknek a gondolatiságát ünnepeljük.
Mi várható?
Inkább az a kérdés, hogy mi nem!

Mindaz, amit az Öko Zsibogó közössége már megszokhatott, azaz egészséges ételek kóstolója, termelői portékák, mentes finomságok és minden, mi szemnek-szájnak ingere több mint 30 kiállító tolmácsolásában. Gyerekprogramok, apa megőrző, anya tuning, öko-iskola, játékos kalandtúra, bátorságpróba és örömtréning.

Egy éves az Öko Zsibongó! 4

Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor a szülinap alkalmából további meglepetés programokkal, ajándékokkal és nyereményjátékokkal emeljük az egész napos buli hangulatát.
Augusztus 28. olyan lesz, mint egy igazi születésnap! A legszebb első születésnap, amit egy édesanya a gyermekének szervezhet.

Mi már nagyon készülünk, hogy méltó módon ünnepelhessük meg az Öko Zsibogó első születésnapját. Várunk benneteket augusztus 28-án 11 és 18 óra között mindannyiunk közös buliján az Olof Palme sétányon!