„Csak a képzelet szab határt” állítjuk, ami azt jelenti, hogy szinte bármilyen felület, ami festékből elkészíthető, azt az OIKOS anyagaiból létre lehet hozni.

A díszítő festések reneszánszát éljük. A megtévesztésig hasonló hatást érünk el, lényegesen egyszerűbben és gazdaságosabban: barokk mintájú selyemtapétákat idéző festett felületek készülnek, nyers betont varázsolhatunk akár egy nappali falára, rozsdás lemezborítást kaphat az ajtólap, Travertino kő boríthatja kültéri oszlopunkat, antik hatásúvá tehetünk egy bútort, vagy aranylemezt készíthetünk egy gipszkartonra. Sorolhatnánk több száz variációt, természetesen mindezt festékből.

csak-a-kepzelet-szab-hatart1

Több mint negyedszázada, e termékek magyarországi bevezetése óta, változatlan körültekintéssel szolgáljuk az építészek, lakberendezők, beruházók és felhasználók igényeit. Fontos számunkra, hogy a megrendelők elképzeléseit átültessük színekbe, festékfajtákba, felületképzésekbe, hogy átadjuk a kivitelezők számára a technológiai ismereteket, valamint szakmai támogatást adjunk a megvalósításhoz.

Termékeink mind vízbázisú, környezetbarát festékek. Nem mérgező, nem gyúlékony anyagok, melyek száradás közben sem bocsátanak ki semmilyen káros anyagot.

www.oikosfestek.hu