Az eseményen érdekesebbnél-érdekesebb feladatokkal találkoznak majd a gyerekek, játékos formában tanítjuk meg őket az egészséges életmódra az egészséges ételek jó ízének felismerésére, valamint a környezet ismeretére, a környezetvédelemre.

Várunk Téged is április 24-én az Öko Zsibongón az ELTE Füvészkertben, ahova a Bio Nyuszi is ellátogat!

Vedd fel Te is a hatalmas nyúlcipőnket, hisz nem mindennap hordhatsz 158-as cipőt. Hímes vagy színes? Teljesen mindegy! Ha megtalálod a legtöbb tojást, győztél. A „Nyuszi Hopp” ugróversenyen pedig győzd le az akadályokat és segíts elvinni a tojásokat a nyusziházig!
Mi lesz még a program?
150 éves őskovászból készült, helyben sütött pizzát vásárolhatsz Szabi a Péktől. Igazi ízorgiában lesz részed! De a tavaszi hangulatról sem feledkeztünk meg, Szent György nap alkalmából Uruguayi Ivan Tabeira gitárművész biztosítja a zenei aláfestést a zsibongáshoz!

bio-nyuszi-az-oko-zsibongon2

Ezen kívül sok-sok finomság a hazai és nemzetközi termelők, manufaktúrák, kézművesek jóvoltából, melyeket meg lehet kóstolni, ízlelni és akár vásárolni, bio, mentes, mindenmentes, vegán, vegetáriuánus és húsimádó formában is!

Részvételi díj regisztrációval:
1 személyes: 1.000 Ft/fő
Családi belépő: 2.500 Ft
Regisztráció: www.okozsibongo.hu

Részvételi díj regisztráció nélkül
1 személyes: 2.000 Ft/fő
Családi belépő: 3.500 Ft

Hozzánk érdemes ellátogatni, hiszen aki minden állomást végig látogat, annak a Húsvéti Nyuszi apró ajándékkal kedveskedik. Valamint nem csak a Füvészkert adta csodás környezetet élvezheted, hanem tulajdonképpen a belépő jegyed árát az Oázis Kertészet jóvoltából levásárolható kuponban adjuk vissza, minden regisztrált résztvevőnek!

Kérdés esetén hívd bátran a +36 70 430 5371 telefonszámot vagy írj a marketing@csakanoknek.hu e-mail címre!